Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor:


  1. Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.allergyfree.ro, proprietatea S.C. RTH WILD DEVELOP S.R.L. cu sediul in Str. Principala, Nr. 241, Sat Poenari, Com. Ulmi, Jud. Giurgiu, înregistrată la Registrul Comertului cu numărul  J52/486/2021 cod fiscal: RO44180558. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre Dvs. a acestor termeni si conditii, acceptarea de catre Dvs. a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
  2. AllergyFree.Ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe site, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci de produse sau de catre importatorii colaboratori. Produsele comercializate sunt autorizate conform legislatiei  europene.
  3. AllergyFree.Ro nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.
  4. AllergyFree.Ro certifica faptul ca respecta drepturile dumneavoastra conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date si de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  5. AllergyFree.Ro nu isi asumam responsabilitatea in cazul in care, din diverse motive ce nu vizeaza buna credinta a firmei AllergyFree.Ro coletele nu ajung la destinatie in termen optim, existand astfel riscul deteriorarii calitatii produselor.
  6. AllergyFree.Ro nu isi asuma responsabilitatea privind calitatea produselor trimise de acesti furnizori, ei fiind in masura sa stabileasca si sa ne informeze asupra conditiilor de pastrare si transport ale acestora.
  7. AllergyFree.Ro nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care calitatea produselor a avut de suferit daca nu au fost pastrate si transportate in conditii optime de catre firma de curierat sau daca nu a conservata in mod corespunzator de catre destinatar.
  8. Clientul are obligatia de a se informa cu privire la compozitia fiecarui produs comandat si sa se asigure ca acesta poate fi consumat fara repercusiuni asupra sanatatii celui in cauza. In caz de dubii, va recomandam sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau, sa contactati prin orice medii producatorul.
  9. Preturile produselor afisate pe site si in cataloagele AllergyFree.Ro sunt exprimate in LEI si contin TVA. In cazuri exceptionale, AllergyFree.Ro isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, toti clientii care comanda un produs cu pret modificat urmand a fi anuntati.
  10. Plata comenzii se face cu numerar, la livrare sau online folosind urmand pasii de pe site-ul procesatorului de plati.