Informații de livrare

Informații de livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania).

Livrarea produselor se face in sistem de curierat door-to-door prin Fan Courier sau livrarea personala in Bucuresti-Ilfov-Giurgiu (pentru comenzile mai mari de 250 LEI).

Livrarea produselor prin curier se efectuaza de Luni pana Vineri. Exceptie fac comenzile cu livrare personala in Bucuresti-Ilfov-Giurgiu.

Termenul de livrare al produselor: 1 si 2 zile pentru produsele disponibile in stoc dupa cum urmeaza:

- comenzile primite pana la orele 15:00 se pregatesc si se trimit spre beneficiar in aceiasi zi cu livrare in ziua urmatoare. (livrare in 24 ore).

- comenzile primite dupa orele 15:00 se pregatesc si se trimit spre beneficiar in ziua urmatoare (livrare in 48 ore).

www.allergyfree.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Daca o comanda nu este confirmata in termen de doua zile lucratoare, www.allergyfree.ro isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.Va rugam sa verificati integritatea coletului in prezenta curierului. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra sau il trimiteti pe email la adresa www. allergyfree.ro. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.

Costul transportului va fi suportat de dumneavoastra si difera in functie de greutatea coletului si locatia unde este livrat (In Romania).

www.allergyfree.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Clientilor care refuza primirea coletelor nu li se vor mai onora viitoarele comenzi.